بیف استروگانف با خامه

بیف استروگانف با خامه

گوشت راسته گوساله ۱ کیلو 
قارچ ورقه شده  ۴۰۰ گرم
پیاز نگینی خرد شده ۲ عدد 
خامه ی صبحانه  ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه و پودر سیر  به مقدار لازم
سیب زمینی سرخ شده برای تزیین  به مقدار لازم

ابتدا گوشت را با یک عدد پیاز کوچک و نمک و فلفل بپزید و بعد از پخت خلالی خرد کنید و کنار بگذارید. سپس پیاز را خرد کنید و سرخ کنید و سیر را در آن رنده کنید و به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا سیر هم سرخ شود اکنون گوشت خرد شده را به آن اضافه کنید و در آن تفت بدهید. در یک تابه ای قارچ های ورقه ورقه شده با کمی کره تفت بدهید، آب قارچ ها که کشیده شد قارچ ها را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.

 

سس بشامل را درست کنید، به این صورت که ابتدا دو قاشق کره را داخل ظرفی بریزید و اجازه بدهید داغ شود و آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید ۵ دقیقه که تفت خورد شیر را اضافه کنید می توانید داخل سس بشامل عصاره ی گوشت یا مرغ بریزید این مورد اختیاری است. در کل سس بشامل باید غلیظ باشد، اما برای بیف استروگانف نباید غلیظ شود، زیرا می خواهیم با گوشت مخلوط کنیم تا طعم آن ها به خرد هم بروند. سس بشامل رقیق را به گوشت اضافه کنید و حرارت را خیلی کم کنید و در آن را بگذارید تا جا بیفتد. این مرحله زمان زیادی لازم ندارد.

 

بعد از خاموش کردن می توانید مقداری خامه به آن اضافه کنید اما هر دو با هم خیلی سنگین می شود.