درباره شرکت
قصه پگاه همدان
خط مشی شرکت
افتخارات شرکت
اعضاء هیئت مدیره
معرفی آزمایشگاه
تاریخچه پگاه همدان
محصولات
محصولات منطقهای
شیر
پنیر
خامه
دوغ
ماست
کشک
کره
محصولات جدید
گروه محصولات پگاه
مجله خبری
پرتال خبری
پگاه نامه
اینفوگرافی
مجله سلامتی
سبک زندگی
مطبخخانه
دانستنیها
درگاه شفافیت
مزایده ها
مناقصه ها
شرکتهای تابعه پگاه
بورسی
پگاه اصفهان
پگاه آذربایجان غربی
پگاه آذربایجان شرقی
پگاه خراسان
پگاه گلپایگان
پگاه گلستان
پگاه گیلان
پگاه فارس
غیربورسی
پخش سراسری بازارگستر
بازرگانی صنایع شیر ایران
پگاه تهران
پگاه اراک
پگاه خوزستان
پگاه زنجان
پگاه کرمان
پگاه لرستان
پگاه همدان
پگاه گناباد
شیر خشک نوزاد
صنایع بستهبندی
کشت و صنعت صنایع شیر ایران
کشت و صنعت همدان
کشت و صنعت فارس
کشت و صنعت سلماس
کشت و صنعت صبا پگاه
خرید از پگاه
پگاه در دیجیکالا
آدرس فروشگاهها
خرید لاکتومیل
خرید محصولات پودری
ارتباط با پگاه
اطلاعات تماس
فرم شکایات
« وبسایت پگاه »
✕
استاندارد های ملی
ردیف
عنوان استاندارد
شماره
۱۰۱
تعیین وزن مخصوص شیر ( روش لاکتودانسی متر )
۶۳۸
۱۰۲
میکروبیولوژی مواد غذایی و خوراک دام- آماده سازی آزمایه،سوسپانسیون اولیه و رقتهای اعشاری برای آزمون
۵-۸۹۲۳
۱۰۳
خوراک دام و طیور -اندازه گیری مادورامایسین آمونیوم به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا با فاز معکوس با استفاده از مشتق سازی پس ستونی
۱۴۴۰۵
۱۰۴
خوراک دام و طیور -اندازه گیری نیکاربازین با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا- روش آزمون
۱۴۴۰۳
۱۰۵
خوراک دام و طیور آبزیان -دی کلسیم فسفات ویژگی ها و روشهای آزمون
۲۵۱۳
۱۰۶
قابلیت ردیابی در زنجیره خوراک دام وموادغذایی-اصول کلی و الزامات پایه برای طراحی و پیاده سازی سیستم
۱۳۸۱۰
۱۰۷
خوراک دام-پیش نیازهای ایمنی تولید خوراک دام در واحد های تولید کننده-راهنما
۱۳۸۰۳
۱۰۸
میکروبیولوژی موادغذایی و خوراک دام-روش جامع برای جستجو،شناسایی و شمارش گونه های کمپیلوباکتر
۳-۹۶۶۱
۱۰۹
خوراک دام-غربال گری میکروبیولوژی برای مواد غذایی پرتودیده با استفاده از روش LAL/GNB
۱۳۷۷۳
۱۱۰
خوراک دام، طیور و آبزیان ـ اندازه گیری مقدار ازت و محاسبه مقدار پروتئین خام ـ قسمت۲
۱۰۷۰۳
۱۱۱
مکانهای شیر دوشی – آیین کار
۵۵۶۱
۱۱۲
تاسیسات ماشین شیردوش- ساختار و عملکرد
۲۹۰۴
۱۱۳
تاسیسات ماشین شیردوش- آزمونهای مکانیکی
۲۹۰۵
۱۱۴
آیین کار شیر دوشی
۳۵۵۰
۱۱۵
دامداری ـ جایگاه نیمه باز دام مشخصات فنی و بهداشتی
۶۸۷۳
۱۱۶
دام-واژه نامه
۹۲۸۶
۱۱۷
شیر و فراورده های آن -راهنمای نمونه برداری
۳۲۶
۱۱۸
روشهای آزمون آفلاتوکسین B و G در مواد غذایی
۲۷۱۱
۱۱۹
خوراک دام ، طیور و آبزیان – نمونه برداری
۷۵۷۰
۱۲۰
راهنمای تولید ،فرآوری ، برچسب گذاری و بازاریابی مواد غذایی ارگانیک
۱۱۰۰۰
۱۲۱
شیر و فرآورده های آن- واژه ها (تجدیدنظر(
۱۷۵۶
۱۲۲
شیر و فرآورده های آن – شیرخام – ویژگیها و روشهای آزمون(تجدیدنظر(
۱۶۴
۱۲۳
شیرخام-آزمون های میکروبی -روش جستجوی استرپتوکوکوس آکالاکتیه
۶۱۱۱
۱۲۴
مخازن حمل شیر و فرآوردههای آن - ویژگیها
۴۴۸۳
۱۲۵
روش اندازهگیری مقدار مس در خوراک دام و طی
۲۹۹۹
۱۲۶
ساختمان سیلوی علوفه –ویژگیها
۲۶۷
۱۲۷
بازرسی بهداشتی دام زنده
۱۰۲۷
۱۲۸
خوراک دام ،طیور و آبزیان -اندازه گیری مقدار فسفر در خوراک دام -روش طیف سنجی
۵۱۳
۱۲۹
دانه ذرت (جهت تغذیه دام و طیور)
۱۴۴۵
۱۳۰
خوراک دام-مواد اولیه با منشاء گیاهی
۹۲۸۸
۱۳۱
خوراک دام-گیاهان علوفه ای مورد استفاده برای تغذیه دام-مشخصات علمی وفنی
۸۲۷۷
۱۳۲
مشخصات فنی بهداشتی انبار علوفه دام
۵۷۴۶
۱۳۳
خوراک دام -راهنمای پیاده سازی سیستم تجزیه و تحلیل خطر ونقاط کنترل بحرانی (HACCP) در کارخانه های خوراک دام
۱۱۱۰۲
۱۳۴
سیستم های سرد کردن و نگه داری شیر در دام داریها-الزامات
۸۹۴۷
۱۳۵
خوراک دام و طیور و آبزیان -دی کلسیم فسفات -ویژگی ها و روشهای آزمون
۲۵۱۳
۱۳۶
ویژگیها و روشهای آزمون سبوس برنج جهت تغذیه دام و طیور
۲۵۱۴
۱۳۷
مشخصات بهداشتی اماکن عرضه و فروش فرآورده های پروتئینی با منشاء دامی
۵۷۴۴
۱۳۸
خوراک دام و طیور-یونجه خشک-ویژگیها
۸۰۱۷
۱۳۹
خوراک دام و طیورو آبزیان-علوفه ذرت سیلو شده -ویژگیها و روشهای آزمون
۲۶۸
۱۴۰
کنجاله سویا (جهت مصرف در خوراک دام و طیور)
۸۰۰
۱۴۱
خوراک دام و طیور و آبزیان-الزامات کیفی
۹۵۴۰
۱۴۲
روش آزمون نمک در خوراک دام و طیور
۲۷۵۵
۱۴۳
تاسیسات ماشین شیردوش- آزمونهای مکانیکی
۲۹۰۵
۱۴۴
شیر-یاخته های پیکری-قسمت اول -روش میکروسکوپی(روش مرجع)
۱-۵۰۲۸
۱۴۵
باقی مانده داروهای دامی - واژه نامه
۵۵۹۱
۱۴۶
خوراک دام - مکمل ویتامینی و معدنی - ویژگی ها- روش های آزمون
۱۳۵۷۸
۱۴۷
روش نمونهبرداری برای کنترل باقیمانده داروهای دامی در ماهی، شیر، تخممرغ و فرآوردههای آنها
۵۹۵۸
۱۴۸
پیت وباگاس نیشکر برای مصرف در خوراک متراکم دامد
۱۳۷۸